[Important Notice] Presentation video play but no sound

Created on 02 May, 2013by VCASMO Learn more about paid account

Additional Info

Language: English Status: Public All rights reserved ©
Views: 1,647 | Comments: 0 | Favorited: 0 | Rating: 0 Login to rate
Add to Favorite SaveCancelSaved
Please enter the folder name:
2013-5-15 Update
Most users will find Flash Player is updated to latest version 11,7,700,202 recently and the below problem has been solved.

2013-5-3 Update
If you cannot wait for Adobe auto-update, you can install New Flash Player here.

2013-5-2 Update
You may experience video played back has missing audio and/or frozen video after a few seconds of playback when you watch VCASMO, or other websites which use Flash Player to play back video/mp3.

It was confirmed a bug in Flash Player 11.7.700.169, 11.7.700.179.

For detail, please check here:
http://forums.adobe.com/thread/1192612

At this moment, we have to wait Adobe roll out new Flash Player patch through background update process
http://forums.adobe.com/message/5280549

You have some measurements to avoid this bug:

  • You may force the presentation to use HTML5 version in embed code, but Firefox, IE 8 or below cannot support. To force to use HTML5 version, add &html5=1 at the end of your embed code.

  • You should not set autoplay=1 in your embed code, default is disabled.



--
VCASMO, Chief Developer
Luar

Comments

No comment.

Post Comment

You want to comment?
Join VCASMO for a free account, or Login if you are already a member.

Clear Trace